Bakkerij

In onze bakkerij afdeling bakken wij verschillende keren op een dag verse broden af. ’s Nachts rijzen onze pistolets, stokbroden en koeken in onze rijskasten, zo zorgen wij voor een super kwaliteit.

Charcuterie en kaas

Al onze charcuterie en kaas wordt ter plaatse versneden. We maken ook verschillende soorten charcuterie zelf. Heb jij ons kippenwit, vleesbrood of onze patés al eens geproefd? Allemaal ter plaatse gemaakt door onze beenhouwers. Vlees -en kaasschotels zijn ook bij ons verkrijgbaar, bespreek gerust uw wensen met onze medewerkers aan onze verstoog.

Traiteur

Al onze gerechten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in ons atelier te Aalter. Dagelijks is er een bevoorrading van de heerlijkste gerechten.

Vlees

Onze beenhouwers versnijden en bereiden jullie vlees met de nodige kennis en ambacht. Kwaliteit primeert in deze afdeling, zo kiezen wij om met varkensvlees te werken van Slagersvarken en Duke of Berkshire, deze kwaliteitsrassen garanderen onze altijd een uitzonderlijke kwaliteit en dat proef je als consument. Ons rundsvlees is altijd Belgische vrouwelijk wit blauw. En ook onze kip is van Belgische origine en heeft een kwaliteitslabel. PS: Onze witte pens en grillworst al eens geproefd?

Groenten & fruit

Onze groenten en fruitafdeling, ons hart van de winkel. Door dagelijkse levering (uitgezonderd op zondag), kunnen wij kwaliteit en versheid garanderen. Wij werken ook samen met lokale telers, om zo een schakel te verminderen, en nog verser tot bij jullie te geraken.

Verse Vis

Door de ruime vraag versnijden we nu in uw verssupermarkt de vis levendig vers voor u.
Dagelijks krijgen we verse vis rechtstreeks van de kust aangeleverd om zo een optimale kwaliteit te kunnen aanbieden.
In de winkel vind je reeds een ruim standaardassortiment, alsook op de webshop.
Ben je opzoek naar een specifieke vis? Bel ons of spreek een medewerker aan, we helpen u graag verder.